Vores udvalg af nikotinposer


Herunder ses vores udvalg af nikotinposer, som varierer i styrke samt smag. De nikotinposer med lavest styrke er øverst, og dem med højest styrke nederst. Endvidere har vi danmarks største udvalg af nikotinposer. Hvis du bestiller før kl. 14 en hverdag, har du ordren dagen efter.

Nikotinposer, har eksisteret i århundreder, dengang var dog snus og ikke nikotinposer, men måden hvorpå det bruges er den samme. De blev oprindeligt brugt af den svenske flåde til at holde deres søfolk opmærksomme og fokuserede. Nikotinposer er både røgfri og uden tobak, som du kan bruge til at få dit nikotinfix. De findes i en række forskellige smagsvarianter, hvor de mest populære er mint, cola og blåbær. Nikotinposer virker ved at frigive nikotin i munden, de kan købes i håndkøb eller online. Selv om nikotinposer måske ikke er for alle, kan de, der nyder det, blive afhængige af det. Det er vigtigt at huske, at nikotinposer er et tobakssurrogat og bør bruges med forsigtighed. Start altid med en lav dosis for at se, hvordan din krop reagerer.


Hvad er nikotinposer?

Nikotinposer er små hvide poser som indeholder nikotin, men ikke tobak (derfor også kaldt snus uden tobak). Nikotinposer holder normalt længere end traditionel snus. En nikotin pose indeholder plantefibre, salt, aromaer, vand og nikotin. Historien bag nikotinposer er relativ ny i modsætning til snus. De to deler dog mange ligheder og bliver derfor ofte forvekslet med hinanden selvom det ikke er det samme produkt. Nikotinposer kom først til i 2018, hvorimod snus har eksisteret i mange århundreder.


Er der en aldersgrænse for nikotinposer?

Ja, du skal være 18 år for at købe nikotinposer i Danmark - det samme gælder selvfølgelig hos os.